Om oss

KAFFA kaff servert i Chemex

KAFFA Oslo jobber direkte med noen av verdens beste kaffeprodusenter og har brent spesialkaffe til restauranter, kontor, bakeri, kaffebarer og hotell siden 2005.

Vårt mål er å levere skikkelig god kaffe – uansett om dere er en stor eller liten bedrift.

Våre brennere og kvalitetskontroll jobber sammen for å sørge for at all vår kaffe er av ypperste kvalitet.

Vårt salgsteam jobber kontinuerlig for at alle våre kunders behov skal bli kartlagt og ivaretatt med tett oppfølging.

KAFFA kan hjelpe din bedrift å bli enda bedre – fordi en bedrift med bedre kaffe er en bedre bedrift!

Historien

Robert W. Thoresen kom til Norge, etter å ha jobbet som arkitekt i San Francisco, med en amerikakoffert og en drøm om å skape noe som betydde noe for folk. Det hele startet med en liten kaffebar på St.hanshaugen som åpnet i 1997.

Med et lite team etablerte Java Espressobar og Kaffeforretning seg raskt som en av byens beste kaffebarer. Java er i dag et stamsted for mange av de som bor i bydelen. Fokuset på Java har alltid vært kvalitet ned i detaljnivå – på drikkene, atmosfæren, designet på lokalet og ikke minst i råvarene.

Ønsket om å lage den beste kaffen har vært drivkraften hele veien. I 2001 ble Mocca Kaffebar og Brenneri et faktum, en bar og mikro-brenneri på Briskeby. Robert William teamet opp med Trish Rothgeb og sammen dannet de grunnlaget for det som skulle bli KAFFA’s brennestil og smaksprofil.

KAFFA så dagens lys i et lite lokale på Filipstadkaia i 2005 før vi flyttet til våre lokaler på Ryen et par år senere.

For å kunne tilby sporbar og fantastisk kaffe startet Robert William, Collaborative Coffee Source. CCS kjøper og distribuerer grønne kaffebønner til brennerier over hele verden. I tillegg har vi i selskapsstrukturen vår søsterbedrift Typica som importerer og distribuerer kjente merkevarer som Hario, Fellow og Chemex.

Vi hjelper deg gjerne om du har noen spørsmål

John Ivar Sørreime

Salgs- og markedssjef

95815364

Daglig leder Elling

Elling Ånneland

Daglig leder

91893450

    *-Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å sende inn.

    Handlekurv