Spennende endringer i brenneriet

Hver dag, hver pose vi veier og forsegler, hver kopp med kaffe vi smaker på, hver sending vi sender, hver batch vi brenner – har vært for å tilby en fantastisk velsmakende kaffe som kan nytes hjemme, i deres butikk, kafe, restaurant eller på deres kontor.

Bedriften vår vokste ut av kafeen Mocca i 2005, hvor en liten kaffebrenner var installert. I nye, større lokaler ble vi bedre rustet til å møte deres etterspørsel etter vår spesialkaffe med større maskiner. Nå har tiden kommet for nok en ny videreutvikling for KAFFA. Ikke bare for å møte den økende etterspørselen etter kaffen vår i dag, men også for å utvide vår tilnærming til å produsere noe helt spesielt, hver eneste dag.

Fredag 3. mars starter vi prosessen med å gjøre om produksjonslokalet vårt for å gjøre plass til vår splitter nye kaffebrenner – en Loring S70 Peregrine. Dette er en utrolig spennende tid for oss, da flere aspekter av vår produksjonsflyt vil bli forbedret. Samtidig vil vi få helt nye muligheter til å nå nye nivåer av kvalitet og stabilitet i produksjonen vår.

Vi kommer til å bruke noen dager på å bygge om brenneriet, ta ned eksisterende brenner og få opp vår nye brenner samt få testet profiler på alle kaffene.
Dette vil si at brenneriet vil være stengt for ordre i uke 10 (6.-12. mars). 

Rent praktisk for deg som kunde betyr det at vi anbefaler å bestille kaffe for 2 uker i uke 9.

Uke 9: Bestilling mandag 27. februar – levering fredag 3. mars.
Uke 10: Ingen kaffelevering denne uken.
Uke 11: Vanlig bestillingsfrist mandag 13. mars og levering fredag 17. mars.


Vi satser på å være klare til full produksjon med ny brenner mandag 13. mars. 

Hvorfor bytter vi til Loring?
Loring er en mer stabil og konsistent maskin som tillater oss å produsere identiske brenneprofiler av høy kvalitet for hvert parti som brennes.
Dette er en større brenner enn den vi allerede har, som betyr at vi nesten kan doble produksjonskapasiteten vår per uke.
Vi som brenneri vil ha mye større frihet til å endre, justere og skape nye profiler raskt og effektivt for å tilpasse oss ny kaffe og kundens behov.

Følg gjerne ombyggingsprossessen når den starter på våre sosiale medier. Vi gleder oss!

Handlekurv