Newby Tea

Vi er stolte leverandører av Newby Teas i Norge

På KAFFA er vi lidenskapelig opptatt av å kunne tilby de beste smaksopplevelsene fra de flinkeste produsentene. Siden 2012 har vi jobbet tett med et av verdens ledende tehus, Newby Teas of London. Newby har som mål å revitalisere te og kulturen rundt drikken gjennom å konsekvent velge de beste råvarene, gjerne presentert i en moderne setting. Alt fra ekstremt sjeldne og luksuriøse teer til den moderne teposen, da i form av høykvalitets råvarer pakket i trelags aluminiumsfolie.

Om Newby Tea

I tusenvis av år har te blitt betraktet som en delikatesse og nytt av mennesker. I løpet av det 20. århundre ble handel industrialisert og mye av teens rike kultur ble tapt og kvantitet blitt foretrukket over kvalitet. Newby ble grunnlagt i London ved tusenårsskiftet med et enkelt oppdrag, for å gjeninnføre kvalitetste og gjenopplive verdens kjærlighet for dette produktet.

Ved å sørge for sourcing, blanding, bevaring og servering av verdens fineste te, garanterer Newby at produktene har integritet. Ved å velge de beste bladene fra topphøstsesongene, prøver Newby’s dedikerte te-smakere tusenvis av kopper før de velger skreddersydde blandinger. Teene blir deretter bevart på et toppmoderne senter i Indias fineste te-voksende region, noe som sikrer et uovertruffen nivå av kvalitet og friskhet.

Omhyggelig pakket med teknologiske materialer og transportert forsiktig til teelskere over hele verden, er Newby te kjent for kompromissløs smak som speiler karakteren av sin kilde. Dette engasjementet til kvalitet har tjent selskapet mange priser for smak til emballasjedesign.

Newby’s te blir funnet i femstjerners hoteller, restauranter med Michelin-stjerner, high-end butikker og anerkjente arenaer over hele verden. I tillegg er det spor av Newby Teas på en rekke globale kulturinstitusjoner.

Bli inspirert @newbyteas

Handlekurv