KAFFAnyhet: Hacienda la Esmeralda

Sensommer på Kaffa betyr at Geisha-kaffene fra Esmeralda kommer i hus og skal lanseres. I år har vi virkelig slått på stortrommen og tatt inn hele fire ulike partier.

Hacienda la Esmeralda har gjennom de siste 20 årene etablert seg som en av de beste kaffegårdene i verden. Deres partier med kaffe av arten Geisha selges i dag på private auksjoner for tusenvis av kroner per parti.

Søskenparet Daniel og Rachel Peterson er tredje generasjon svensk-amerikanere i Boquete. De startet Hacienda La Esmeralda for omlag 18 år siden uten å være klar over hvilke fantastiske skatter som befant seg der. I 2008 bestemte de seg for å starte å holde private auksjoner av den eksklusive arten Geisha.

Dette er eksepsjonell kaffe fra spesielt flinke kaffebønder!
Hacienda la Esmeralda har gjennom de siste 20 årene etablert seg som den beste kaffeprodusenten i verden. Deres partier med kaffe av arten Geisha selges i dag på private auksjoner for tusenvis av kroner per parti.

KAFFA har vært deres første, og i sin tid eneste europeiske kaffekjøper. Nå får man Geisha “over alt”, men i realiteten er det ikke mange sekker av deres kaffen tilgjengelig, og de aller fleste selges til USA og Japan. Det er små partier så vær tidlig ute med å forhåndsbestille for å sikre deg dine favoritter!

Esmeralda Special Geisha

Her finner du er et selektert utvalg med høytvoksende Geisha (1600-1800 moh.) med cuppescore over 90 poeng. Kaffen kommer i hovedsak fra gårdene Jaramillo og Cañas Verde og er av den høyeste kvaliteten som blir produsert på Hacienda la Esmeralda. Selv om høyden byr på utfordringer for dyrking og høsting, er det oppe i fjellene i Boquete at de unike florale og sitrusaromaene til geisha-kaffe kommer mest til sin rett.

Esmeralda Private Collection

Her finner du pålitelig, konsekvent Geisha-kvalitet. Private Collection-partiet består av en blanding av ulike mikropartier fra Esmeralda’s Geisha-produserende gårder, valgt for sine signatursmaker av høytvoksende Geisha-kaffe. Kaffebønnene i Esmeralda Private Collection vokser på gårdene Jaramillo, Quiel og Cañas Verdes på 1.600 – 1.800 moh.

Handlekurv